ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γιάννης Σαλταμανίκας : Υποψήφιος με τον συνδυασμό "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ"- Βιογραφικό

 
 
Ανακοίνωση Υποψηφιότητας

Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά και καλά σε όλους. Καλό μήνα.

Έχω την τιμή να απευθύνομαι για δεύτερη φορά στη ζωή μου (1965) στους συμπατριώτες μου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τήνου. Απόφαση δύσκολη, που απαίτησε ζύγισμα πολλών παραμέτρων. 

Η Τήνος της αξιοπρέπειας και της αλληλεγγύης της μαύρης δεκαετίας, η Τήνος που κτυπήθηκε κατά τον τραγικότερο δυνατό τρόπο (με απώλεια εν ενεργεία δημάρχου και δύο εργαζομένων του Δήμου) αλλά και η Τήνος των μεγάλων προοπτικών, έχει μπροστά της σημαντικά διλήμματα, που θα προσδιορίσουν την πορεία της για τα επόμενα χρόνια. 

Ενδεικτικά: 
Να συνδυάσει τις τρέχουσες δυσκολίες με τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στον πολίτη, ολόκληρο το χρόνο, ισόρροπα για πόλη και χωριά.
Να συνδυάσει τη δυναμική του τουρισμού (συνέβαλαν όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές), με τον Άνθρωπο, το Περιβάλλον, την ιδιαιτερότητά της και την ξεχωριστή ταυτότητά της, ως νησιού της πίστης και της τέχνης. 
Να αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία για υποδομές, έχοντας πάντα υπόψη ότι όσο δύσκολα χτίζεις κάτι, τόσο εύκολα γκρεμίζεται, σε συνθήκες μεγάλου ανταγωνισμού.
Να σταθεί ουσιαστικά δίπλα στα σχολεία και στα αθλητικά σωματεία της, επενδύοντας σε ένα ακόμη πιο ποιοτικό αύριο. 
Όλα αυτά και ένας μακρύς κατάλογος που θα μπορούσε να ακολουθεί, απαιτούν επίγνωση των δυσκολιών, άρα δουλειά, μεθοδικότητα, σεμνότητα, συστράτευση και ουσιαστικές συναινέσεις, ιδίως με το νέο εκλογικό σύστημα.  

Σε αυτή την πρόκληση, ανταποκρίνομαι με τη συμμετοχή μου στην αυτοδιοικητική ομάδα «ΕΝΩΜΕΝΟΙ για το ΝΗΣΙ ΜΑΣ». Με σημαία την Τήνο και μπούσουλα όχι το «φαίνεσθαι» αλλά το «είναι». 
Τήνος 2 Μάη 2019
Γιάννης Σαλταμανίκας 
Δικηγόρος

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video