ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χ. Κόκκινος: «O πολιτισμός νικά το σκοτάδι της αμάθειας και ενώνει τους λαούς»

<p dir="ltr">ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Χ. Κόκκινος: «O πολιτισμός νικά το σκοτάδι της αμάθειας και ενώνει τους λαούς»</p>

<p dir="ltr">Ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου στα εγκαίνια της έκθεσης «Ψηφιδωτά δάπεδα από την Κω»</p>

<p dir="ltr">Στα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Ψηφιδωτά δάπεδα από την Κω» που πραγματοποιήθηκαν στις 26.7.2019 στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στη Ρόδο, παρέστη και μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος. Παρέστησαν επίσης ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κόνσολας, εκπρόσωπος της Ιταλικής Πρεσβείας και ο διευθυντής της Αρχαιολογικής Σχολής της Ιταλίας στην Αθήνα και πλήθος κόσμου. Η έκθεση που πραγματοποιείται σε συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου με την Ιταλική Αρχαιολογική Σχολή της Αθήνας, θα είναι προσβάσιμη για το κοινό μέχρι τις 30.4.2020.&nbsp;</p>

<p dir="ltr">Ο κ. Κόκκινος στο χαιρετισμό του συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης και επεσήμανε ότι «η σημερινή έκθεση αποτελεί προϊόν συνεργασίας Ελλήνων και Ιταλών αρχαιολόγων. Δυο λαοί που ανέδειξαν από την αρχαιότητα τον ελληνορωμαϊκό πολιτισμό. Είναι σημαντική αυτή η έκθεση, διότι στέλνει το μήνυμα της συνεννόησης, αναδεικνύει τις μεγάλες πολιτιστικές δυνατότητες που έχει ο τόπος μας και συγχρόνως θυμίζω ότι ο πολιτισμός είναι αυτός που βοηθά στο να ηττηθεί το σκοτάδι της αμάθειας και αποτελεί γέφυρα συνεργασίας για τους λαούς που θέλουν να προκόψουν, να δημιουργήσουν και να γαλουχήσουν με αξίες τις γενιές του σήμερα και του αύριο, τιμώντας το χθες.»</p>



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video