ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Είμαστε ανέτοιμοι»

Φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, έδωσε την Τετάρτη ο Κολοσσός Κάστρου με αντίπαλο τον Άγιο Λουκά, στο γήπεδο Αφάντου.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, όμως το τελικό αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τους δύο προπονητές.

Ο προπονητής του Κολοσσού Κάστρου, Γιώργος Ξύπας μίλησε στη «δσπορ» , δηλώνοντας ότι η ομάδα του είναι ανέτοιμη, παρότι παρουσιάστηκε καλύτερη σε σχέση με τις προηγούμενες φιλικές της αναμετρήσεις.

Ιδού τα λόγια του νεαρού τεχνικού:

« Ήμασταν λίγο καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά μας παιχνίδια, αλλά δείξαμε ότι η ομάδα είναι ανέτοιμη ακόμα για τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Αυτό οφείλεται στο μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών που ακολούθησαν την προετοιμασία.

Πιστεύω θα βρούμε τα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα για να ξεκινήσουμε με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας».

Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις της ομάδας θα συνεχιστούν καθημερινά μέχρι και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή έχει προγραμματιστεί το τελευταίο φιλικό παιχνίδι, που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τη Δόξα Ψίνθου.

Αντίπαλος του Κολοσσού Κάστρου θα είναι η ομάδα της Χάλκης, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο γήπεδο Κοσκινού ( 16:30).

Τώρα όσον αφορά τα προβλήματα, ο Νέστορας Παστρικός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ενώ οι Βασίλης Φασάκης, Γιώργος Καστρουνής και Σάββας Διακαναστάσης δεν βρίσκονται ακόμα στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση, καθώς ξεκίνησαν τις προπονήσεις αργότερα από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.


Η Δημοκρατική της Ρόδου Η Δημοκρατική της Ρόδου






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video