ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επειγόντως αγιασμό!

Κακό μάτι φαίνεται πως έχει δει την ομάδα του Ευκλή, καθώς ο προπονητής, Μιχάλης Τσιβρινής από την αρχή της προετοιμασίας, καμία ημέρα δεν είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Έπειτα από τον τραυματισμό του, Σπύρου Γκαρή σε τροχαίο ( τον έχει ξεπεράσει και ακολουθεί τις προπονήσεις), την πνευμονία που υπέστη ο Βαγγέλης Τριανταφυλλίδης ( από σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις) και τον πρόβλημα στο γόνατο του Γιώργου Παυλίδη ( μέσα στα επόμενα 24ωρα θα επανεξεταστεί), την Τετάρτη προέκυψαν άλλοι δύο τραυματισμοί.

Στη διάρκεια του φιλικού με τον Απόλλωνα Καλυθιών, οι Νεκτάριος Μήτρου και Γιάννης Μπερετούλης, συγκρούστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του νησιού μας, προκειμένου να τους τοποθετηθούν ράμματα στο κεφάλι.

Η κατάστασή τους ευτυχώς δεν εμπνέει ανησυχία για την υγεία τους, όμως αναμένεται για τουλάχιστον μία εβδομάδα να απέχουν από τις προπονήσεις.

Τώρα, όσον αφορά το φιλικό της Τετάρτης, με τον Απόλλωνα, ο Ευκλής ηττήθηκε με σκορ 2-1, αν και το τελικό αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα για τους «πράσινους», λόγω των τραυματισμών που προαναφέραμε.

Πάντως, η «δσπορ» επικοινώνησε με τον Μιχάλη Τσιβρινή που δήλωσε τα ακόλουθα:

« Στα πρώτα είκοσι λεπτά είχαμε πολύ καλή απόδοση. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ανεβάσαμε την απόδοσή μας, πιέσαμε και καταφέραμε να μειώσουμε στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως λόγο του τραυματισμού των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και των πολλών αλλαγών που έκανα, χάσαμε το ρυθμό μας.

Πάντως, έμεινα ικανοποιημένος από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησα».

Τέλος, να αναφέρουμε ότι χθες οι παίκτες του Ευκλή είχαν ρεπό και σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, ενώ το Σάββατο θα δώσουν νέο φιλικό παιχνίδι.

Αντίπαλος της ομάδας θα είναι η Ασπίδα Σαλάκου, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο γήπεδο του Αγίου Σουλά ( 17:30).


Η Δημοκρατική της Ρόδου Η Δημοκρατική της Ρόδου






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video