ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε όταν επιλέγετε σαμπουάν!



Η λάθος επιλογή σαμπουάν μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση ξηροδερμίας, έντονης λιπαρότητας ή αδύναμης τρίχας...

Όταν επιλέγετε κάποιο, λοιπόν, καλό θα είναι να προσανατολίζεστε σε αυτά που δεν περιέχουν σκληρά χημικά, καθώς μπορεί να δράσουν αρνητικά.



Επίσης, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλάζετε με σαμπουάν διαφορετικής φόρμουλας, προκειμένου να δείτε αν θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιείτε ένα σαμπουάν βαθιάς θρέψης, δοκιμάστε κάποιο που να χαρίζει όγκο ή ένα με καθαριστικές ουσίες.



Προσπαθήστε, ακόμη, να μη λούζεστε καθημερινά, καθώς το συχνό λούσιμο στερεί από τα μαλλιά τα απαραίτητα έλαια, προκαλώντας σπάσιμο και φριζάρισμα. Αν παρατηρήσετε ότι, όταν λούζεστε μέρα παρά μέρα, τα μαλλιά σας γίνονται πολύ λιπαρά, δοκιμάστε να τα ξεπλύνετε με σκέτο νερό και εφαρμόστε ένα ελαφρύ conditioner μόνο στις άκρες.



Για τα λιπαρά λεπτά μαλλιά, που δεν έχουν αρκετό όγκο, το σωστό σαμπουάν είναι αυτό που δεν περιέχει έλαια.



Για τα βαμμένα μαλλιά, σωστό σαμπουάν μπορεί να θεωρηθεί μόνο κάποιο που απευθύνεται ειδικά για μαλλιά που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία, καθώς οι ανάγκες τους είναι αυξημένες.



Τέλος, για τα πολύ ξηρά, το ενδεικνυόμενο είναι αυτό που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.


http://ift.tt/1ag225d



από noreply@blogger.com (TINOS VOICE)

μέσω Φωνή της Τήνου - Νέα από την Τήνο και όχι μόνο....
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video