ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ήττα από Κηφισιά για Φοίνικα

Ήττα από Κηφισιά για Φοίνικα


Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε ο Φοίνικας στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με αντίπαλο την Κηφισιά στο Ζηρίνειο, το οποίο διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου και στο οποίο οι δύο προπονητές έκαναν πολλές δοκιμές σε σχέση με το χθεσινό ματς.


Ο προπονητής κ. Παβλίσεβιτς ξεκίνησε το σημερινό παιχνίδι με τους Παναγιώτη Παπαδόπουλο και Μουρούτη αντί τον Πλάνιντς και Χρήστου Παπαδόπουλου αντίστοιχα, ενώ στο 4ο σετ έπαιξαν και οι Ρούσης, Αρβανίτης.


Αυτή τη φορά η ομάδα μας δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, υπέπεσε σε αρκετά λάθη σε όλους τους τομείς και φάνηκε ότι δεν ήταν συγκεντρωμένη στο παιχνίδι, αλλά και εμφανώς κουρασμένη από το δύσκολο πρόγραμμα των τελευταίων ημερών (ταξίδι, ιατρικές εξετάσεις και 2 ματς σε λιγότερο από 24 ώρες). Παράλληλα και οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο σε σχέση με χθες, αν και απουσίαζαν οι Νικολάκης και Ταμπουρατζής.


Ωστόσο, αυτό το παιχνίδι ίσως αποδειχθεί πιο χρήσιμο από την χθεσινή καλή εμφάνιση και νίκη, καθώς ο κ. Παβλίσεβιτς μπόρεσε να εντοπίσει τους τομείς στους οποίους η ομάδα μας υστερεί ακόμα και χρειάζεται δουλειά.


Τα σετ: 25-22, 25-18, 25-22, 18-25


Οι συνθέσεις


ΑΟ Κηφισιάς (Αρσενιάδης): Κυπριανός, Γιοβάνοβιτς, Φερρέρα, Ρουμελιωτάκης, Παπαγγελόπουλος, Σουλτανόπουλος, Καπέλλας (λ), Κόβαλτσουκ, Χατζηπροδρόμου, Σούρδι, Μάρκου, Κόντος


Φοίνικας Σύρου (Παβλίσεβιτς): Ντάμποβιτς, Ντόκιτς, Λάππας, Παπαδόπουλος Π., Μουρούτης, Χαραλαμπίδης, Εφραιμίδης (λ), Παπαδόπουλος Χ., Πλάνιντς, Αρβανίτης, Ρούσης








Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video