ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΜΠΕΝΥ ΤΑ'ΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ; Παγώνουν τα περιουσιακά στοιχεία του Α. Μπακατσέλου



Με προσωρινή διαταγή του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης απαγορεύεται να μεταβληθεί με οποιονδήποτε τρόπο η πραγματική και η νομική κατάσταση της εκδοτικής επιχείρησης έως τις 10 Δεκεμβρίου 2014, όπου έχει οριστεί να συζητηθεί και πάλι η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων την οποία κατέθεσαν πρόσφατα 67 εργαζόμενοι.



Η εν λόγω αίτηση επρόκειτο να εισαχθεί χτες στο ακροατήριο, αλλά η συζήτησή της αναβλήθηκε. Αφορά δε τη συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας του Αλέξανδρου Κ. Μπακατσέλου, προκειμένου να διασφαλιστούν οι διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των εργαζομένων, εξαιτίας της άρνησης του εκδότη να καταβάλει τις δεδουλευμένες αποδοχές τους.



Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και 4,5 μήνες, ενώ ζητείται εθελούσια έξοδος 45 εξ αυτών εντός 15 ημερών.



Τι δεσμεύεται προσωρινά



Το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης διέταξε χτες να δεσμευτούν προσωρινά, μεταξύ άλλων, τα κτίρια, τα μηχανήματα, τα έπιπλα και ο λοιπός εξοπλισμός της εταιρείας, όπως επίσης τα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιεί, τα δικαιώματα που κατέχει και οι μετοχές που διατηρεί σε άλλα εταιρικά σχήματα, όπως στη νεοσύστατη εταιρεία «Βορειοελλαδικές Εκτυπώσεις ΑΕ».



Σύμφωνα με την προσωρινή διαταγή, η Εκδοτική Βορείου Ελλάδος (ΕΒΕ) ΑΕ απαγορεύεται να μεταβιβάσει σε τρίτους ή να ενεχυριάσει ή να υποθηκεύσει οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο της, όπως επίσης να μεταβάλει τη νομική μορφή της. Ωστόσο, όπως διευκρινίστηκε, έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει πράξεις για την καταβολή της μισθοδοσίας στο προσωπικό της, εφόσον το επιθυμεί.



από noreply@blogger.com (naxios .blogspot.com)

μέσω Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video