ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έφυγε για μπαράζ ο ΑΟΣ!

ΑΟ Σύρου-Άνω Μερά


Την απευθείας πρόκρισή του στα μπαράζ για τον τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα ο ΑΟ Σύρου!


Η συριανή ομάδα επιβλήθηκε με 3-1 της Άνω Μεράς, σ' ένα παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις και αρκετή ένταση, αποτέλεσμα που της εξασφαλίζει την 2η θέση του Α' ομίλου και το απευθείας εισιτήριο για τα μπαράζ. Αντιθέτως, η ομάδα της Μυκόνου θα χρειαστεί να δώσει ενδιάμεσο αγώνα με έναν εκ των Άγιαξ Σύρου ή ΑΟ Πάρου.


Αν δεν ήταν και η αποβολή θα είχε ήδη ξεχαστεί


Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα θα το ξεχνούσαμε πολύ εύκολα αν δεν υπήρχει η αποβολή του Τουρέ στο φινάλε του.


Με ελάχιστες φάσεις, τα αίματα άναψαν όταν ο αθλητής της Άνω Μεράς αντίκρυσε την δεύτερη κόκκινη λίγο πριν το ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν αυτός που έκανε το φάουλ.


Γκολ, πέναλτι, ένταση και αποβολές!


Το δεύτερο ημίχρονο επεφύλασσε πολλές συγκινήσεις. Αφού είχαμε αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες, στο 60' ο Κόκκαλης ανέτρεψε καθαρά τον Τσάλμα με τον διαιτητή Ζαράνη να υποδεικνύει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιόγιος, ο οποίος όμως σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Συριανού.


Δύο λεπτά αργότερα (62') ύστερα από κόρνερ και απομάκρυνση των φιλοξενούμενων αμυντικών, ο Άλντο έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ και έδωσε το προβάδισμα στον ΑΟΣ. Με το που έγινε η σέντρα υπήρξε ένταση, που ξεκίνησε από αψιμαχία του Μανουδάκη με τον Τσάλμα. Απειλήθηκε γενική σύρραξη και για περίπου πέντε λεπτά το μόνο που δεν βλέπαμε ήταν ποδόσφαιρο.


Μόλις τα πνεύματα ηρέμησαν, ο διαιτητής έδωσε από μία κόκκινη σε κάθε ομάδα (Μουράι-Τσάλμας) και έτσι οι γηπεδούχοι συνέχισαν με δέκα και οι φιλοξενούμενοι με εννιά.


Στο 76' ο ΑΟΣ διπλασίασε τα τέρματά του όταν από εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Παπαδάκη, ο Ραμπαβίλας έκανε άψογο κοντρόλ και πλάσαρε τον Πουλάκη. Το παιχνίδι απέκτησε ξανά ενδιαφέρον στο 83' όταν ο Ντιαέ μείωσε σε 2-1 με πέναλντι το οποίο έκανε ο Μπαλόπητας στον Κεραμιδά (αμφισβητούμενο).


Δύο λεπτά αργότερα όμως (85') ο Ξυγκάκης ανατράπηκε από δύο αντιπάλους και ο Ραμπαβίλας που ανέλαβε την εκτέλεση ευστόχησε για το τελικό 3-1.


ΑΟΣ: Συριανός, Μανουδάκης, Κόκκαλης (90'+ Αργυρόπουλος), Παπαδάκης, Μαραγκός (87' Δημητρακόπουλος), Μπαλόπητας, Καπλάνης (90'+ Χατζησταυρίδης), Μουράι, Ραμπαβίλας, Άλντο, Ξυγκάκης.


Άνω Μερά: Πουλάκης, Μπούμπουρης, Κουτσούκος, Τσελάι, Κεκελής, Γιόγιος, Κουκάς, Ντιαέ, Τουρέ, Τσάλμας, Δήμας (στο Β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Κεραμιδάς, Ρεπάι, Ασημομύτης Ν.).


Διαιτητές: Ζαράνης, Αρμακόλας, Μουτάφης


{gallery}sampledata/ATHLITIKA/PODOSFAIRO/2015AOS_ANWMERA{/gallery}








Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video