ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υποδοχή και φιλοξενία προσφύγων από το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ανακοίνωση για την υποδοχή και τη φιλοξενία των Σύριων προσφύγων στη Νάξο εξέδωσε ανακοίνωση ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που αναφέρει τα εξής:
Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έγινε αποδέκτης 56 προσφύγων από τη Συρία. Οι πρόσφυγες εντοπίστηκαν στην θαλάσσια περιοχή Άγιος Γεώργιος Βορίδης, στα Βόρεια παράλια της Νάξου.
Ο Δήμος, ανταποκρινόμενος άμεσα και σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Νάξου και το
Αστυνομικό Τμήμα Φιλωτίου, μετέφερε με λεωφορείο τους μετανάστες στο παλαιό Ειρηνοδικείο Τραγαίας, όπου τους επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Μανιός και Δημήτρης Λιανός, οι Πρόεδροι Χαλκείου και Φιλωτίου Γιώργος Γαβαλάς και Βασίλης Κρασσάς, καθώς και ο Πρόεδρος του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης.
Δρώντας άμεσα, ο Δήμος οργάνωσε το χώρο παραμονής των μεταναστών (καθαριότητα, διαμόρφωση κ.α.), ενώ η διοίκηση του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ μετέφερε στην Τραγαία όλα τα εφόδια (κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, τρόφιμα, παιχνίδια κ.α.), που είχαν συγκεντρωθεί πριν έναν περίπου μήνα, για τους 86 μετανάστες που φιλοξενήθηκαν τότε στο Κλειστό Γυμναστήριο. Επίσης, ο Δήμος ανέλαβε και μεριμνεί για τη σίτισή τους, προσφέροντας ένα γεύμα.
Οι πρόσφυγες θα παραμείνουν στο Ειρηνοδικείο Τραγαίας μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλωτίου, το οποίο είναι αρμόδιο για την φύλαξη και ταυτοποίησή τους, καθώς οι πρόσφυγες εντοπίστηκαν στα διοικητικά όριά του. Συνεπώς και ο χώρος φιλοξενίας έπρεπε να είναι στα όρια της Δρυμαλίας.
Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ευχαριστεί την Ομάδα Αλληλεγγύης και όλους τους εθελοντές που προσέφεραν είδη πρώτη ανάγκης και συνδράμουν στη φιλοξενία των προσφύγων.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video