ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
 
Την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε μέσω συνέντευξής του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Ναι, θα είμαι υποψήφιος», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1. «Εχω σχέδιο και όραμα για να οδηγήσω τη ΝΔ. Δεν θα ήμουν υποψήφιος αν δεν πίστευα ότι έχω τα φόντα», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το αν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ευθύνεται για τις απώλειες που είχε η ΝΔ στις εκλογές, απάντησε αρνητικά. «Το πρόβλημα είναι πιο βαθύ από το πρόσωπο του αρχηγού. Ο κ. Μεϊμαράκης έκανε εξαιρετική προσπάθεια να συγκρατήσει τις δυνάμεις της ΝΔ. Του είμαστε υπόχρεοι και τον ευχαριστούμε για τον αγώνα που έδωσε», απάντησε, ενώ πρόσθεσε πως το πρόβλημα του κόμματος είναι πως τα τελευταία χρόνια έχει «πάρει διαζύγιο από τα παραγωγικά στρώματα της κοινωνίας και τους νέους».

Τόνισε ακόμη, μεταξύ άλλων, πως η ΝΔ έχει φτάσει σε ένα σημείο στο οποίο χρειάζεται ανανέωση ως προς τις αξίες, την εφαρμοσμένη πολιτική και τα πρόσωπα.

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΔ ανακοίνωσε και μέσω facebook:




Πηγή: Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ | iefimerida.grhttp://ift.tt/1Ot0MQS

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video