ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δημοσκόπηση: Σαρωτικό προβάδισμα Μεϊμαράκη έναντι του Τζιτζικώστα (48%-21%) στη βάση της ΝΔ Δημοσκόπηση: Σαρωτικό προβάδισμα Μεϊμαράκη έναντι του Τζιτζικώστα (48%-21%) στη βάση της ΝΔ


Σαρωτικό προβάδισμα της τάξης του +27% διατηρεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έναντι του Απόστολου Τζιτζικώστα στη βάση της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τα σχετικά ευρήματα δημοσκόπησης της “Metron Analysis”.
Η μέτρηση δημοσιεύεται στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, και δείχνει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να έχει μεγάλο προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του.

Πιο συγκεκριμένα, στην κοινωνική βάση της Νέας Δημοκρατίας, τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής:


Μεϊμαράκης 48%

Τζιτζικώστας 21%

Μητσοτάκης 18%

Γεωργιάδης 8%.

Η διαφορά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έναντι του Απόστολου Τζιτζικώστα δηλαδή, διαμορφώνεται στο +27%.

Στο σύνολο των ερωτηθέντων, δηλαδή μεταξύ των υπόλοιπων κομμάτων, ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει οριακό προβάδισμα 3% (31%-28%), ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 14% και ο Άδωνις Γεωργιάδης 6%.
Από τα αποτελέσματα προκύπτει ότι το προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έναντι του Απόστολου Τζιτζικώστα είναι αθροιστικά πολύ μεγάλο, σε αυτό το ξεκίνημα της προεκλογικής μάχης.προεκλογικής μάχης.
http://ift.tt/1LUkk0B

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video