ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίθεση Αυγενάκη στην Κυβέρνηση για τα περιφερειακά αεροδρόμια



Αυγενάκης για περιφερειακά αεροδρόμια:"Θα ζητήσουν συγνώμη;"
Ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Λ. Αυγενάκης τοποθετήθηκε με ανακοίνωση αναφορικά με την υπογραφή της σύμβασης αξιοποίησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «Με ιδιαίτερη έκπληξη παρακολουθούμε τις ομολογουμένως «γρήγορες κωλοτούμπες» της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τελευταία, στο θέμα της αξιοποίησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων. Τους καλωσορίζουμε στην πραγματικότητα.


Αφού πρώτα εξάντλησαν την πολεμική τους ρητορική και τις αντιπολιτευτικές τους κορώνες κατά της τότε «κυβέρνησης Σαμαρά» για το πρόγραμμα αξιοποίησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, τώρα έρχονται να εφαρμόσουν το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα που πολεμούσαν και που δεσμεύοντας ότι με κάθε τρόπο θα σταματήσουν.

Μετά από 10 ολόκληρους μήνες απραξίας, που είχε -ως γνωστό- δυσμενείς επιπτώσεις στην αποτελεσματική λειτουργία των περιφερειακών αεροδρομίων, οι αρμόδιοι Υπουργοί κ.κ. Γ. Σταθάκης και Χ. Σπίρτζης, αλλά και ολόκληρη η Κυβέρνηση αποφάσισαν να πράξουν τα αυτονόητα.

Καλωσορίζουμε την, έστω και αρκετά καθυστερημένη, απόφαση του κ. Υπουργού να αναλάβει δράσεις και να εφαρμόσει πολιτικές: πολιτικές που ουσιαστικά δικαιώνουν την προσπάθεια που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια για την αξιοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων. Έστω και αν τότε μας κατηγορούσαν, πλέον αντιλαμβάνονται το ορθολογικό και αναγκαίο της προσπάθειας αυτής.

Άραγε, συμφωνούν με την πολιτική αυτή και οι μέχρι προσφάτως επικριτές της αξιοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων, ήτοι ο Πρωθυπουργός κ. Αλ. Τσίπρας, ο Υπουργός Υποδομών κ. Χ. Σπίρτζης, ο Χανιώτης Υπουργός κ. Γ. Σταθάκης, ο Χανιώτης Υπουργός κ. Π. Πολάκης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Π. Σκουρλέτης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένος, ο Υπουργός Επικρατείας κ. Αλ. Φλαμπουράρης, ακόμη και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γ. Δραγασάκης;

Ας μην τους θυμίσουμε τις κατά καιρούς δηλώσεις που έκαναν.

Ποιες είναι τώρα οι θέσεις τους για το θέμα αυτό;

Τι είδους «ένοχη σιωπή -είναι αυτή- για το ξεπούλημα του πλούτου της χώρας»;

Δεν οφείλουν μια δημόσια συγνώμη;»

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video