ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ρόδος, 29/12/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Τιμήθηκε η αυταπάρνηση και η αγάπη προς το συνάνθρωπο» Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Xαράλαμπου Κόκκινου στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου και στην τελετή βράβευσης των εθελοντ

Ρόδος, 29/12/2015-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Τιμήθηκε η αυταπάρνηση και η αγάπη προς το συνάνθρωπο»
-Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Xαράλαμπου Κόκκινου στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου και στην τελετή βράβευσης των εθελοντών που συνέβαλαν στη διάσωση των προσφύγων στο ναυάγιο της 20ης Απριλίου 2015 στην ακτή «ΖΕΦΥΡΟΣ»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση τού Δήμου Ρόδου συμμετείχε σήμερα 29.12.2015 και ώρα 13:00 στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου και στην τελετή βράβευσης των εθελοντών που συνέβαλαν στη διάσωση των προσφύγων στο ναυάγιο της 20ης Απριλίου 2015 στην ακτή «ΖΕΦΥΡΟΣ».
Ο κ. Χ. Κόκκινος, αφού παρέδωσε τιμητική διάκριση σε εθελοντές, σε δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. αναφέρθηκε στη σημαντική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Δήμος Ρόδου του οποίου τα στελέχη συνεχάρη. Επίσης τόνισε:
«Η τελετή βράβευσης των εθελοντών που συνέβαλαν στη διάσωση των προσφύγων στο ναυάγιο της 20ης Απριλίου 2015 στην ακτή «ΖΕΦΥΡΟΣ» αποτελεί την απόδοση ελάχιστης τιμής σ’ αυτούς τους ανθρώπους που με αυταπάρνηση διέσωσαν δεκάδες πρόσφυγες, δεκάδες ανθρώπινες ζωές. Σήμερα τιμάμε τα ανθρώπινα ιδανικά, τον εθελοντισμό, τη γενναιότητα, την αλληλεγγύη. Εύχομαι να σταματήσουν οι πόλεμοι και η φτώχεια, που αποτελούν τις βασικές αιτίες της παράτυπης μετανάστευσης - προσφυγικού, και οι ηγέτες της Ευρώπης να αντιληφθούν ότι η αντιμετώπιση του προβλήματος δεν είναι ζήτημα ελληνικό, αλλά πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο. Όλοι μαζί να παλέψουμε να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα. Εμείς οι Έλληνες ξέρουμε από προσφυγιά, ξέρουμε και τι σημαίνει ανθρωπισμός.»



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video