ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 από 12:00 μ.μ. έως 21:00 μ.μ. οι εκλογές της Ο.ΝΑ.Σ.

Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων - Εκλογές 2016                                                                  Γενική Συνέλευση Ο.ΝΑ.Σ. - Εκλογές 2016

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων [Ο.ΝΑ.Σ.] σύμφωνα μετά σχετικά άρθρα του καταστατικού ίδρυσης της, στην αίθουσα του συλλόγου Κωμιακιτών.
Προεδρείο Γενικής Συνέλευσης: 
α) Νίκος Φυρογένης-Πρόεδρος (Σύλλογος Κεραμωτής)
β) Ιάκωβος Τσελέντης-Αντιπρόεδρος (Σύλλογος Κυνηδάρου)
γ) Παπαϊωάννου Ελένη-Γραμματέας (Σύλλογος Σκαδού-Μέσης)
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Ορισμός ημερομηνίας εκλογών για ανάδειξη Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής
2. Διαδικαστικά διενέργειας εκλογών
3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Αποφασίστηκαν: 
  1. Οι εκλογές για ανάδειξη μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής θα γίνουν στα γραφεία της Ο.ΝΑ.Σ. Μάρνης 33 Αθήνα, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 και ώρες από 12:00 το μεσημέρι έως 21:00 μ.μ. 
  2. Οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή, πρέπει να κατατεθούν στην Εφορευτική Επιτροπή μέχρι και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 από ώρα 19:30 - 21:00 στο γραφείο της Ομοσπονδίας, καταβάλλοντας και παράβολο υποψηφιότητας 10 ευρώ. Όσοι από τους υποψήφιους ήταν υποψήφιοι στις εκλογές που ματαιώθηκαν τον Δεκέμβριο 2015, δεν θα καταβάλλουν το παράβολο υποψηφιότητας.
  3. Η ψηφοφορία μπορεί να παραταθεί ΜΟΝΟ με απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής.
  4. Στις εκλογές συμμετέχουν όλοι οι Ναξιακοί Σύλλογοι μέλη της Ο.ΝΑ.Σ, με τους αντιπροσώπους τους, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εξοφλήσει την συνδρομή τους για το έτος 2016 και έχουν υποβάλλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπονται από το άρθρο 19 του καταστατικού της Ομοσπονδίας.
  5. Η ανακήρυξη των υποψηφίων θα γίνει την Δευτέρα 13/6/2016 από την Εφορευτική Επιτροπή που απαρτίζουν οι: Χατζηλία - Δρυμαλίτου Αικατερίνη (Σύλλογος Δανακού), Κουφόπουλος Βασίλης (Σύλλογος Κεραμιωτών), Λιαγούρη Στέλλα (Σύλλογος Κωμιακιτών), Κονδύλης Σταύρος (Σύλλογος Κουρνοχωρίου-Μύλων), Παπαϊωάννου Ελένη (Σύλλογος Σκαδομεσωτών). 
  6. http://ift.tt/22IlvEw

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video