ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μήνυμα του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και συμμετοχή του σε σειρά επετειακών εκδηλώσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Έχουμε χρέος να θυμόμαστε, να προστατεύουμε και να αγαπάμε το περιβάλλον όχι μόνο την επετειακή ημέρα, αλλά όλο το χρόνο
-Μήνυμα του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
και συμμετοχή του σε σειρά επετειακών εκδηλώσεων

Απονομή Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2016

Στον καθαρισμό του Πάρκου του Ροδινιού

Στην εκδήλωση της Π.Ν.Αι. στην Πλατεία Ελευθερίας με τους μαθητές της Ρόδου και τη διανομή φυτών από τη ΦΥΤΩΡΙΟ Α.Ε.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, με αφορμή την επετειακή ημέρα της 5.6.16 που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος, εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

«Η 5η Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος. Πολλές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στη χώρα μας και σ’ όλο τον κόσμο, όπου αναδεικνύονται η ανάγκη της προστασίας του περιβάλλοντος, που δυστυχώς ταλαιπωρείται από αυτόν που πρέπει να το προστατεύει, τον άνθρωπο.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Κληρονομήσαμε το περιβάλλον και πρέπει να το διαχειριστούμε χωρίς να το πληγώνουμε. Οφείλουμε να το μεταβιβάσουμε στις επόμενες γενιές στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η πολυπόθητη ανάπτυξη μπορεί να είναι βιώσιμη, χωρίς τη διασάλευσή του.

Έχουμε χρέος να θυμόμαστε, να προστατεύουμε και να αγαπάμε το περιβάλλον όχι μόνο την επετειακή ημέρα, αλλά όλο το χρόνο.»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ανταποκρινόμενος σε προσκλήσεις για εκδηλώσεις που αφορούσαν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος παρέστη:

Στις 4.6.16 στις Πηγές Καλλιθέας στην Τελετή Απονομής Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας - Οικόπολις 2016, εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά σε επαρχιακή πόλη στα δώδεκα (12) χρόνια του θεσμού.
Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και ο συμπατριώτης κ. Ντίνος Μαντικός που τιμήθηκε με το βραβείο «Έργο Ζωής» για το εθελοντικό του έργο για την προστασία του περιβάλλοντος,

Στις 5.6.16 συμμετείχε στον καθαρισμό του Πάρκου του Ροδινιού που διοργάνωσε ο Δήμος Ρόδου και

Στις 6.6.16 στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Π.Ν.Αι. στην Πλατεία Ελευθερίας στη Ρόδο, με τη μαζική συμμετοχή μαθητών της πόλης μας και διανομή φυτών από τη ΦΥΤΩΡΙΟ Α.Ε..

Ο κ. Χ. Κόκκινος στις 4.6.16 το απόγευμα παρέστη στην επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε το Λαογραφικό Μουσικοχορευτικό Εργαστήρι Τερψιχόρη στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καλυθιών με τη συμμετοχή άνω των 250 χορευτών - καλλιτεχνών, ενώ στις 29.5.16 παρέστη στην 9η Γιορτή Φράουλας, όπου συνομίλησε με τους παραγωγούς και τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Χαράλαμπος Κόκκινος
Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

http://ift.tt/1TRvEcu...



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video