ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι εθελοντές αιμοδότες πρωταγωνιστές στο να σώζουν ζωές και να μεταδίδουν τη «φλόγα της αγάπης»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ-Οι εθελοντές αιμοδότες πρωταγωνιστές στο να σώζουν ζωές και να μεταδίδουν τη «φλόγα της αγάπης»
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στις εκδηλώσεις της 14ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών,
στους Κρήτες και Ποντίους της Ρόδου και
στις εκδηλώσεις για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
● Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος την Κυριακή 2.10.2016 το απόγευμα παρέστη στη 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, με τίτλο «Φλόγα της Αγάπης», εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου της Ρόδου. Η λαμπαδηδρομία που είχε ως αφετηρία την Πλατεία Αγ. Παντελεήμονα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, είχε τερματισμό στην Πλατεία Δημαρχείου, ενώ πραγματοποιήθηκε αδελφοποίηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου.
Η έναρξη της τελετής πραγματοποιήθηκε με τη αφή της φλόγας από το συμπατριώτη μας παραολυμπιονίκη Θανάση Μπαράκα.
Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τους διοργανωτές της εκδήλωσης και ιδιαίτερα όλους τους εθελοντές αιμοδότες για τη συνεχή και ανιδιοτελή τους προσφορά που δίνουν αγάπη και ζωή στους έχοντες ανάγκη από αίμα. Τόνισε ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και ιδιαίτερα στις κρίσιμες και δύσκολες στιγμές που περνάει η κοινωνία μας.
● Λίγο αργότερα ο κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση, παρακολούθησε τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Αδελφότητα Κρητών Ρόδου «Ο Ψηλορείτης» και ο Σύλλογος Ποντίων Ρόδου «Ο Διγενής» στο κατάμεστο Θερινό Θέατρο Ρόδου, όπου παρουσιάστηκαν κρητικοί και ποντιακοί χοροί από τις χορευτικές ομάδες των δύο συλλόγων.
● Σήμερα 3.10.2016, ο κ. Χ. Κόκκινος επισκέφθηκε σχολικές μονάδες της Ρόδου, όπου πραγματοποιούνται αθλητικοί αγώνες για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Την ημέρα αυτή δεν πραγματοποιούνται μαθήματα στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας, αλλά διεξάγονται ενδοσχολικοί αγώνες αθλοπαιδιών, που συνδέονται με ένα κεντρικό «θεματικό άξονα» ευρύτερου μαθησιακού πεδίου, που υλοποιείται μέσα από το σχολικό αθλητισμό.
Βασική επιδίωξη της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν «να αποκομίζουν από την κάθε διοργάνωση τα ιδιαίτερα στοιχεία της ευρύτερης παιδείας, που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της προσωπικής υπέρβασης».
● Αύριο 4.10.2016 ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος μεταβαίνει στην Κάρπαθο για διήμερη περιοδεία και για τον εορτασμό της 72ης Επετείου του Απελευθερωτικού Κινήματος Καρπάθου που θα πραγματοποιηθεί στις 5.10.2016 παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Share

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video