ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κουνάκης προς Χατζηδιάκο: Από πότε η υγιής οικογενειακή επιχειρηματικότητα και η νεαρή ηλικία θεωρούνται μειονεκτήματα για την συμμετοχή στα κοινά;

Αξιότιμε κύριε δήμαρχε,
-Η βαθιά αντιδημοκρατική και αποπροσανατολιστική απάντησή σας στην επιστολή μου, απλά επιβεβαιώνει την πρόθεση σας να παραμείνετε σταθερός στην άποψη σας και να μην συνταχθείτε μαζί με την υγιή τουριστική επιχειρηματικότητα, απέναντι από εκείνους που δημιουργούν τα τελευταία χρόνια μια από τις μεγαλύτερες πληγές του τουρισμού, την άγρα πελατών, που στο νησί μας έχει λάβει δραματικές διαστάσεις.

Από πότε η υγιής οικογενειακή επιχειρηματικότητα και η νεαρή ηλικία θεωρούνται μειονεκτήματα για την συμμετοχή στα κοινά;

Η απάντηση σας επί προσωπικού είναι ανάξια σχολιασμού. Τόσα χρόνια παρουσίας σας στα κοινά, δεν δικαιολογεί τον πανικό και την χυδαιότατη προσωπική επίθεση.

Αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω το άγχος σας να μην συμμετέχουν νέοι στα κοινά και τον φόβο σας για τις αλλαγές, που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε ρήξη με τους πιο πιστούς ψηφοφόρους σας.Το άγχος σας να παραμείνετε στην εξουσία, σας οδηγεί σε ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις, ενάντια σε κάθε τι νέο. Η καθεστωτική νοοτροπία σε όλο της το μεγαλείο!

Πιστέψτε με, όσοι ασχολούμαστε με τον τουρισμό θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ πιο δημιουργικοί και να καταναλώνουμε την ενέργεια στην δουλειά μας. Δυστυχώς με τις χείριστες πρακτικές που επιβραβεύετε, μας βάζετε τρομακτικά εμπόδια που από την θέση του καναπέ δεν μπορούμε να τα υπερπηδήσουμε. Είτε σας αρέσει είτε όχι, θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες, εκεί όπου εσείς δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να παρέμβετε. Ελπίζω να μας... επιτρέψετε να συμμετέχουμε , να λέμε την γνώμη μας, να έχουμε διαφορετικό όραμα από το δικό σας και να προσπαθούμε να το υλοποιήσουμε.

ΥΓ:Μιας και αναφερθήκατε σε ονόματα επιτυχημένων οικογενειακών επιχειρήσεων του τουρισμού και έχετε μια τέτοια σχέση μαζί τους όπως την περιγράφετε, είμαι σίγουρος ότι μπορούν να σας κατατοπίσουν, ώστε να αποβάλετε αυτές τις αντιτουριστικές πρακτικές από το νησί μας πριν καταστραφεί ό,τι έχει απομείνει.

Παναγιωτης Κουνακης

Εντεταλμένος Συμβουλος επιχειρηματικότητας

Νοτίου Αιγαίου

Share

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video