ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο πιο ευτυχισμένος σκύλος στον κόσμο βρίσκεται στην Μύκονο! Και το όνομά του είναι Άρνι!



Σε τίποτα πια δε θυμίζει ο Άρνι το μοναχικό και φοβισμένο σκυλί που ζούσε έξω από ένα βενζινάδικο της εθνικής οδού, στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Εκείνο το βράδυ της διάσωσής του πριν από 2 περίπου μήνες χρειάστηκαν τρεις ολόκληρες ώρες για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου SCARS, Ελευθερία Χαρωπή, Βάλια Ορφανίδου και Αλέξης Μαντζώρος.
Ήταν απόμακρος και στην παραμικρή κίνηση έτρεχε αλαφιασμένος. Όταν όμως αισθάνθηκε με το αλάθητο σκυλίσιο ένστικτό του ότι δεν είχε να φοβηθεί τίποτα από αυτούς τους ανθρώπους αφέθηκε δίχως όρους στην αγκαλιά τους και τους εμπιστεύτηκε την ίδια του τη ζωή.

Και το σκυλίσιο ένστικτο του Άρνι δεν τον διέψευσε. Πριν από λίγες ημέρες ο καλοκάγαθος αυτός γίγαντας με τα τεράστια πράσινα μάτια υιοθετήθηκε από έναν υπέροχο άνθρωπο, την κα Μαρίλλη Τσοπανέλη, και ζει πια ευτυχισμένος στο νέο του σπίτι στο νησί της Μυκόνου στις Κυκλάδες.
Η νέα του κηδεμόνας έχει έντονη φιλοζωική δράση στη Μύκονο και πρόσφατα είχε χάσει από γεράματα δύο από τα σκυλιά της που είχε μαζέψει από τους δρόμους.
Όταν η κα Τσοπανέλη είδε την αγγελία  υιοθεσίας του Άρνι, τον ερωτεύτηκε αμέσως. Αισθάνθηκε ότι θα ήταν η καλύτερη συντροφιά για εκείνην και τη θηλυκιά σκυλίτσα της, την Ιζμίρ, που ήταν πρώην αδέσποτο κυνηγόσκυλο.
Η Ελευθερία Χαρωπή, η οποία τυχαία είχε εντοπίσει πρώτη τον σκυλάκο να περιφέρεται άσιτος και με δερματικά προβλήματα σ’ εκείνο το βενζινάδικο, ταξίδεψε με τον Άρνι στη Μύκονο όπου παρέμεινε για 3 μέρες ώστε η μετάβαση στο νέο του περιβάλλον να γινόταν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
«Η αγωνία μας ήταν αν ο Άρνι θα τα πήγαινε καλά με τη σκυλίτσα Ιζμίρ, αλλά και τις πέντε γάτες της Μαρίλλης που ζουν μέσα στο σπίτι. Τελικά αδίκως ανησυχούσαμε. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο νέο του σπίτι ο Άρνι άρχισε να γλύφει τις γατούλες Τιτίκα, Μπομ -Μπομ, Σόγια, Φανή και Ματία και να παίζει με την Ιζμίρ, που είναι πια η κολλητή του φίλη. Η νέα του μαμά τον λάτρεψε» ανέφερε στην ιστοσελίδα «Ιστορίες Αδέσποτων» η Ελευθερία Χαρωπή.
Το νέο του όνομα είναι Μπάρνυ (εμπνευσμένο από τις ιστορίες με τον Μπάρνυ τον αρκούδο) αφοί οι σωτήρες του χαϊδευτικά τον φώναζαν αρκούδο λόγω του μεγέθους του. Ο Μπάρνυ εγκληματίστηκε αμέσως στο νέο περιβάλλον της κανούργιας του ζωής. Η αγάπη και η καλή παρέα που βρήκε του αρκούν για να είναι ευτυχισμένος.
Κάθε μέρα κάνει τις υπέροχες βόλτες του στην πανέμορφη Μύκονο μαζί με την νέα του κηδεμόνα. Η καλύτερη του όμως είναι η βόλτα δίπλα στη θάλασσα. Εκεί ο Μπάρνυ ξεσαλώνει έχοντας παρέα την κολλητή του Ιζμίρ.  Τρέχει πάνω – κάτω, σκάβει στην άμμο με μανία, κάνει τα παιχνίδια του  και χαίρεται στο έπακρον τη νέα του ζωή.
Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου SCARS πλέουν σε πελάγη ευτυχίας που ο αρκούδος τους βρήκε την καλύτερη οικογένεια και δε θα στερηθεί ποτέ ξανά το φαγητό, τη φροντίδα, την αγκαλιά, το χάδι και κυρίως την αγάπη. Δεν παραλείπουν να ευχαριστήσουν θερμά την κα Κατερίνα Γιάννιου, η οποία κάλυψε οικονομικά όλες τις εξετάσεις του Άρνι και τα έξοδα στείρωσής του.
«Ευχόμαστε η ιστορία του Μπάρνυ να σας παρακινήσει να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον επόμενο αδέσποτο σκύλο που θα βρεθεί στο δρόμο σας» αναφέρουν οι εθελοντές του SCARS γιατί πάντα θα υπάρχει κάπου ένας Μπάρνυ που περιμένει τον έναν και μοναδικό άνθρωπο που θα ενδιαφερθεί για την τύχη του.



πηγή Ιστορίες Αδέσποτων

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video