ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην 1η επιτυχημένη γενική συνέλευση της

Η Ενωση Αξιωματικων Αστυνομιας Νοτιου Αιγαιου μετά την 1η επιτυχημενη Γενικη Συνελευση της Ιστοριας της η οποια ελαβε χωρα την 1 Ιουνιου 2017 στο Ξενοδοχειο Ροδος Πάλας ευχαριστει δημοσια:
-Την Διευθυνση του Ξενοδοχειου Ροδος Πάλας για την ευγενικη χορήγηση της Αιθουσης που ελαβε χωρα η Γενικη Συνελευση.
-Ομοιως την Διευθυνση του Ξενοδοχειου Πλάτινουμ Ατριουμ και Μεντιτερανιαν για την φιλοξενεια των Επισκεπτων- Προσκεκλημμενων μας απο Αθηνα και απο Κω.
-Τον Προεδρο της Ενωσης Ξενοδοχων Ροδου κο Αντωνη Καμπουρακη και τον Προεδρο Διευθυντων Ξενοδοχειων κο Γιωργο Ματσιγκο για ολα οτι εκαναν για την Ενωση μας ολο αυτο το διαστημα και την αγαπη τους στην Ελληνικη Αστυνομια γενικοτερα.
-Την Προεδρο της Δημοτικης Ενοτητας Ιαλυσου κα Ερμινα Μποτσαρη για την αμεριστη συμπαρασταση που επιδεικνυει στην Ενωση μας και για τις γυναικες με της παραδοσιακες φορεσιες του χορευτικου της Ενοτητας Ιαλυσου οι οποιες με την παρουσια τους και τα παραδοσιακα εδεσματα που προσεφεραν εδωσαν μια νοτα της παράδοσης του Αιγαιου στην Αιθουσα.
-Τους δημοσιογραφους των δυο εγκριτων και εγκυρων Τοπικων Εφημεριδων Ροδιακη και Δημοκρατικη που καλυψαν αξιοπιστα την Γενικη Συνελευση μας με τα ρεπορταζ τους σχετικα με την 1η Γενικη Συνελευση.
-Τους δημοσιογραφους των εγκριτων και επικαιρων τοπικων αλλα και Αθηναικων sites που επισης ανεδειξαν την Γενικη Συνελευση μας με την δυναμη των ΜΜΕ που επικοινωνουν αλλα και της αληθειας που υπηρετουν.
Ιδιαιτερα ευχαριστουμε τον Αρχηγο της Ελληνικης Αστυνομιας ο οποιος χαιρετισε την Ροδο και το Νοτιο Αιγαιο μεσω βιντεο skype κι εκανε ολους τους Ροδιους και Αιγαιοπελαγιτες περευρισκομενους να χειροκροτησουν στο προσωπο του το νεο ηθος και το νεο υφος που ο Αρχηγος μας διδασκει κι εμεις πιστα Υπηρετουμε.
Τελος ευχαριστουμε ολους οσους μας τιμησαν με την παρουσια τους.
Ευθυμιος Ι. Καλαματας
Προεδρος Ενωσης Αξιωματικων Αστυνομιας Νοτιου Αιγαιου

Share

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video