ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Οι φορείς της Δωδεκανήσου να στηρίξουν τον πανελληνιονίκη Α.Μ.Ε.Α. Θανάση Σύρμα ενόψει και της Παραολυμπιάδας 2020 διότι αποτελεί θετικό πρότυπο για την κοινωνία μας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Οι φορείς της Δωδεκανήσου να στηρίξουν τον πανελληνιονίκη Α.Μ.Ε.Α. Θανάση Σύρμα ενόψει και της Παραολυμπιάδας 2020 διότι αποτελεί θετικό πρότυπο για την κοινωνία μας»
-Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος στην παρουσίαση των υποστηρικτών και της προσπάθειας του Θανάση Σύρμα ενόψει της Παραολυμπιάδας 2020

-Στην εκδήλωση παρουσίασης της προσπάθειας του Θανάση Σύρμα (πανελληνιονίκη σε αγώνες στίβου των Α.Μ.Ε.Α.) ενόψει της Παραολυμπιάδας του 2020 παρέστη και μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος, σήμερα 29.6.2018 στην αίθουσα «Αλεξάνδρεια» του ξενοδοχείου Semiramis.

O κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε τα παρακάτω: Οι πρόσφατες επιτυχίες και τα χρυσά μετάλλια στα 400 μ. και 1.500 μ. στους αγώνες στίβου Α.Μ.Ε.Α., μας κάνουν υπερήφανους και αισιόδοξους για τη συμμετοχή του Θανάση Σύρμα και τη σωστή προετοιμασία που θα προηγηθεί ενόψει της Παραολυμπιάδας του 2020. Ο Θανάσης Σύρμας δεν κάμφθηκε από το ατύχημα που αντιμετώπισε. Είναι γεννημένος νικητής, το έχει αποδείξει στον αγώνα της ζωής και το αποδεικνύει και στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι άνθρωπος περήφανος, πεισματάρης κι έχει αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους του.

Είναι ανάγκη οι φορείς της Δωδεκανήσου (Αυτοδιοίκηση, ιδιώτες) να στηρίξουν αυτήν την προσπάθειά του. Αποτελεί θετικό πρότυπο για τους Δωδεκανήσιους και για όλους τους ανθρώπους Α.Μ.Ε.Α. Οι επιτυχίες οι δικές του όπως και του συντοπίτη μας Μιχάλη Σεΐτη, μπορούν να εμπνεύσουν, να χαροποιήσουν και να αποτελέσουν κίνητρο και καλό παράδειγμα και για άλλους συνανθρώπους μας.

Συγχαίρω την Grupama Ασφαλιστική και το Βαρθολομαίο Ιντζά, ιδιοκτήτη του Semiramis Hotel, που αγκάλιασαν το Θανάση Σύρμα. Το παράδειγμά τους να το ακολουθήσουν και άλλοι και είναι βέβαιο ότι η κοινωνία το αναγνωρίζει.

Οφείλουμε και πρέπει να είμαστε δίπλα στο Θανάση Σύρμα, διότι είναι πράξη ανθρώπινη και υπεύθυνη και είναι βέβαιο ότι θα πανηγυρίσουμε μαζί του επιτυχίες.

Share

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video