ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χρήστος Μπάρδος στον Δήμαρχο Λέρου: «Η δημόσια διοίκηση, εκτός από συνέχεια, έχει και κανόνες νομιμότητας που διέπουν τη λειτουργία της - Ας ενημερωθεί τουλάχιστον ποιοι είναι οι αντιπεριφερειάρχες!...»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Χρήστος Μπάρδος στον Δήμαρχο Λέρου: «Η δημόσια διοίκηση, εκτός από συνέχεια, έχει και κανόνες νομιμότητας που διέπουν τη λειτουργία της»
Απάντηση του Εντεταλμένου Μεταφορών Δωδεκανήσου, Χρήστου Μπάρδου, σε σημερινή ανακοίνωση του Δημάρχου Λέρου για τους ελέγχους ΚΤΕΟ στο νησί:
«Ο Δήμαρχος Λέρου ως εκ του θεσμικού του ρόλου, οφείλει να γνωρίζει ότι η δημόσια διοίκηση, εκτός από συνέχεια, έχει και κανόνες νομιμότητας που διέπουν τη λειτουργία της και οφείλουμε άπαντες, πολιτικά πρόσωπα και δημόσιοι λειτουργοί, να σεβόμαστε.
Η σημερινή Περιφερειακή αρχή από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα, ασχολήθηκε με το πρόβλημα και την εκκρεμότητα που βρήκε από τους προηγούμενους διοικούντες. Οι πολίτες μπορεί να μην ενδιαφέρονται "ποιός διοικούσε τότε και ποιοι διοικεί σήμερα", σίγουρα όμως πρέπει να γνωρίζουν ότι η επίλυση του προβλήματός τους δεν μπορεί να γίνει χωρίς σεβασμό και τήρηση των κανόνων νομιμότητας.
Η Περιφερειακή Αρχή και εγώ προσωπικά, εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση και σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούμε μομφές για εκκρεμότητες και παραλείψεις που άλλοι δημιούργησαν, για ευθύνες που δεν μας ανήκουν και τις οποίες έχουμε αναλάβει πλήρως, προς όφελος των νησιωτών μας και για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την καθημερινότητά τους. Οι πολίτες αναγνωρίζουν τους συμμάχους τους.
Οι δεσμεύσεις της Περιφερειακής Αρχής και εμού προσωπικά, τηρούνται στο ακέραιο, όπως η έλευση κινητής μονάδας ΚΤΕΟ στη Λέρο. Δεν έχω κανένα δισταγμό να αξιολογηθώ για το έργο μου.
Όσο για τον Δήμαρχο Λέρου, ας φροντίσει τουλάχιστον να ενημερωθεί ποιοι είναι οι αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας στην οποίαν διοικητικά ανήκει».

Το Γραφείο Τύπου

Share

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video