ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δήλωση - Διάψευση του Χ. Κόκκινου για δημοσιεύματα που τον εντάσσουν σε κυοφορούμενο αυτοδιοικητικό σχηματισμό

Ρόδος, 30/7/2018
-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
-Δήλωση - Διάψευση του Χ. Κόκκινου για δημοσιεύματα που τον εντάσσουν σε κυοφορούμενο αυτοδιοικητικό σχηματισμό

Με αφορμή δημοσιεύματα συγκεκριμένων Μ.Μ.Ε. της Δωδεκανήσου που με εμφανίζουν να αναζητώ «αυτοδιοικητική στέγη», και «να φλερτάρω» σε κυοφορούμενα αυτοδιοικητικά σχήματα, υποχρεώνομαι να επισημάνω τα εξής:

Σεβόμενος την ελευθερία του Τύπου και τη δημοκρατική διακίνηση των ιδεών, διαψεύδω όλα τα σενάρια που με φέρουν ως ενδιαφερόμενο να συνεργαστώ ή να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με αυτοδιοικητικό σχήμα που αυθαίρετα με εντάσσουν.

Εκτιμώ όλους τους ανθρώπους που συμμετέχουν με ανιδιοτέλεια, συνέπεια και εντιμότητα στα κοινά και σέβομαι τη λαϊκή εντολή που έχω λάβει και βρίσκομαι σε θέσεις ευθύνης στην Αυτοδιοίκηση (Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.).
Με το παραπάνω σκεπτικό κινούμαι και συνεχίζω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον τόπο, παρά τα συνεχή εμπόδια που δέχομαι από συγκεκριμένα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου και για τα οποία έχω ενημερώσει τους αρμοδίους. Ασχολούμαι αποκλειστικά με τα κοινωνικά προβλήματα και ανάγκες και επιδιώκω λύσεις τους.

Για την όποια συμμετοχή μου στις διαδικασίες των αυτοδιοικητικών εκλογών, θα ενημερώσω ο ίδιος στο χρόνο που επιβάλλεται και με βάση τις επιθυμίες και τις προσδοκίες των πολιτών και τις εισηγήσεις των φίλων και συνεργατών μου.

Share

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video