ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Χ. Κόκκινος με τα μέλη του πυροσβεστικού ελικοπτέρου Kamov και το διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου στο αεροδρόμιο Μαριτσών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
-Ο Χ. Κόκκινος με τα μέλη του πυροσβεστικού ελικοπτέρου Kamov και το διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου στο αεροδρόμιο Μαριτσών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος συνοδευόμενος από το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Αντιπύραρχο κ. Τσιτσικά και συνεργάτες του της Π.Ν.Αι., μετέβη στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Μαριτσών Ρόδου και είχε σήμερα το μεσημέρι συνάντηση εργασίας με τους χειριστές του πυροσβεστικού ελικοπτέρου Kamov.

Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τα μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου για τις υπηρεσίες τους και για την ιδιαίτερα καθοριστική παρέμβασή τους στην κατάσβεση της πρόσφατης πυρκαγιάς στην περιοχή Κάτω Πέτρες - Ακρόπολη της Ρόδου.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του που από τις αρχές Ιουλίου το ελικόπτερο βρίσκεται και προσφέρει τις υπηρεσίες του στα Δωδεκάνησα και ικανοποιήθηκε το αίτημά του που είχε διατυπώσει και γραπτά και δια ζώσης στις παρεμβάσεις του στο Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος. Στη συνάντηση εργασίας συζητήθηκαν επιχειρησιακά σχέδια που αφορούν την αντιπυρική περίοδο και επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα του πληρώματος.

Πριν την αποχώρησή του από το αεροδρόμιο Μαριτσών ο κ. Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση με το διοικητή του αεροπορικού αποσπάσματος Ρόδου Σμήναρχο (Ι) Χρυσόστομο Βαλαρούτσο.

Ο κ. Χ. Κόκκινος θα συνεχίσει σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα τις επαφές και συνεργασίες του και με άλλους αρμόδιους φορείς για θέματα Πολιτικής Προστασίας.

--

Mε εκτίμηση,
photo
Χαράλαμπος Κόκκινος
Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Share

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video