ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Προτάσεις του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινου Για την Πολιτική Προστασία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Προτάσεις του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινου:

α) στον Υπουργό Παιδείας για διενέργεια επιμορφωτικών σεμιναρίων Πολιτικής Προστασίας σε εκπαιδευτικούς και μαθητές

β) στις Κ.Ε.Δ.Ε. και ΕΝ.Π.Ε. για διοργάνωση ημερίδων και σεμιναρίων στα στελέχη τους για θέματα Πολιτικής Προστασίας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ενημερώνει ότι:

α) με το α.π. Οίκ. 212/7.8.2018 έγγραφό του προς τον υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου, προτείνει τη διενέργεια επιμορφωτικών σεμιναρίων για θέματα Πολιτικής Προστασίας σε εκπαιδευτικούς και μαθητές. Στόχος είναι οι πολίτες να είναι ενημερωμένοι και να είναι σε θέση να διαχειριστούν -ατομικά και συλλογικά- περιπτώσεις φυσικών καταστροφών και κρίσεων. Η προτεινόμενη από τον κ. Χ. Κόκκινο δράση απουσιάζει από τα εκπαιδευτικά δρώμενα και έχοντας ως δεδομένο την πρόσφατη τραγωδία από πυρκαγιές στην Αττική, εκτιμά ότι είναι επιτακτική ανάγκη να υλοποιηθούν τέτοιες ενέργειες.

β) με το α.π.: Οίκ. 211/7.8.2018 έγγραφό του προς τους προέδρους και τα Δ.Σ. των ΕΝ.Π.Ε. και Κ.Ε.Δ.Ε., ζητά από τις αυτοδιοικητικές οργανώσεις, με δεδομένο ότι απουσιάζει η κεντρική εξουσία, να οργανώσουν για τα στελέχη τους σε συνεργασία με πανεπιστημιακούς φορείς σεμινάρια και ημερίδες για την Πολιτική Προστασία. Τα αυτοδιοικητικά στελέχη, χωρίς εφόδια τις περισσότερες φορές, βρίσκονται αντιμέτωπα με τις συνέπειες των φυσικών καταστροφών και την οργή της κοινωνίας. Είναι επιτακτική ανάγκη με σύγχρονη και καινοτόμα προσέγγιση να γνωρίζουν τις στρατηγικές διαχείρισης στις περιβαλλοντικές καταστροφές και κρίσεις και στα έκτακτα φυσικά και τεχνολογικά φαινόμενα και τις συνέπειές τους.

--
Με εκτίμηση,

Xαράλαμπος Κόκκινος
Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Ταχ. διεύθυνση: Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος
Τηλ.: +30.2241360608, 509
Κιν.: +30.6950482660
Τηλ/πία: +30.2241360571
Ε.: h.kokkinos@pnai.gov.gr, anper.dod@pnai.gov.gr
http://www.pnai.gov.gr/ |

Share

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video