ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Η Πολιτική Προστασία μάς αφορά όλους και απαιτεί τη συμμετοχή μας. Απαραίτητο να εφαρμοστούν νέες στρατηγικές στη διαχείριση κρίσεων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Η Πολιτική Προστασία μάς αφορά όλους και απαιτεί τη συμμετοχή μας. Απαραίτητο να εφαρμοστούν νέες στρατηγικές στη διαχείριση κρίσεων»

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Ρόδου ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Ρόδου παρέστη και μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος. Στην τοποθέτησή του επισήμανε τα εξής:

Η Πολιτική Προστασία είναι υπόθεση όλων, με πρωτεύθυνους τους επικεφαλής της οργανωμένης Πολιτείας και συμπαραστάτες της προσπάθειας όλους τους πολίτες.

Επιβάλλεται να επικαιροποιούνται και να βελτιώνονται τα σχέδια δράσης που αφορούν την αντιπυρική περίοδο και να οργανώνονται νέες στρατηγικές διαχείρισης των καταστροφών και των κρίσεων που ξεσπάνε από έκτακτα και ακραία φυσικά φαινόμενα.

Είναι ανάγκη να υπάρξη διαρκής συνεργασία και επαγρύπνηση των συναρμοδίων αρχών (Πυροσβεστική, Λιμενικό, Αστυνομία, Στρατός, Τοπική Αυτοδιοίκηση) με την ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. και τους εθελοντές που προσφέρουν τα μέγιστα με συνέπεια και ανιδιοτέλεια.

Η ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. με σχεδιασμό, να συνεχίσει τις δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος και να ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα τους αρμοδίους, διότι δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, αλλά οι τίμιοι εργαζόμενοί της (που ζουν σε καθεστώς εργασιακής ανασφάλειας κάθε χρόνο) πασχίζουν για το κοινό καλό.

Είναι σημαντικό να συνεχιστούν οι δράσεις ενημέρωσης των πολιτών και να οργανωθούν σεμινάρια που αφορούν την Πολιτική Προστασία σε όλα τα αυτοδιοικητικά στελέχη που έχουν αντίστοιχη αρμοδιότητα.

Να δώσουμε τη μάχη για να νικήσουμε τη γραφειοκρατία που εμποδίζει τη διανομή πετρελαίου και άλλων βοηθητικών υλικών προς τους εθελοντές, οι οποίοι ρισκάρουν την ίδια τους τη ζωή και την περιουσία τους κατά τη συμμετοχή τους στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

--
Mε εκτίμηση,

Share

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Νότιο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video